Advertisement

Çiftlik Bank Mehmet Aydın / 'Titan Kenan'dan Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın için ... : Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 27 yaşında.

Çiftlik Bank Mehmet Aydın / 'Titan Kenan'dan Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın için ... : Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 27 yaşında.. 27 yaşındaki yazılımcı mehmet aydın tarafından 2016 yılında kurulan çiftlik bank, 200.000 lira yatırana aylık 50.000 lira kazanç vaat etti. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Yakalanmamak için brezilya'ya kaçan aydın'ın burada da başı derde girdi. Adam yarım trilyon parayı alıyor, tokatlıyor, herkesin gözünün içine baka baka kayboluyor. Çiftlik bank'ın ceo'su sosyal medyada tosun olarak adlandırılan bursalı mehmet aydın'ın.

Çitflik bank kurucusu mehmet aydın ise kaçak olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 27 yaşında. 'çiftlik bank' adı altında bir oyun kurmuş internette. Nasıl oldu da bu kadar büyük bir servete ulaştı?

Çiftlik Bank firarisi Mehmet Aydın'ın fikir babası Mavrodi ...
Çiftlik Bank firarisi Mehmet Aydın'ın fikir babası Mavrodi ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Çiftlik bank mehmet aydın kaç yaşında? Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen mehmet aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Çiftlik bank'ın ponzy sistemiyle aynı şey olmadığını belirten aydın, ben suçlu muyum? Tosun mehmet aydın, para yatıranların sorularını cevaplıyor (çiftlik bank). Çiftlik bank'ın sahibi 25 yaşındaki mehmet aydın, 80 bin kişiden topladığı 511 milyon tl ile sırra kadem bastı. Sosyal medyada 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın intihar ettiği öne sürüldü. Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı. Çiftlik bank'ın i̇zmit bayisi mehmet aydın'a sormuş;

Çiftlik bank'ın ponzy sistemiyle aynı şey olmadığını belirten aydın, ben suçlu muyum?

10 mayıs 2019 tarihinde çiftlik bank davasının birinci duruşması tamamlanmış, mehmet aydın'ın da arasında bulunduğu 7 firari, 11'i tutuklu 48 sanık hakkında soruşturma başlatılmıştı. 5 yıl sonra oyunu durdurmayı planladıklarını anlatan mehmet aydın, şu anda bir çok firmamız var. 27 yaşındaki yazılımcı mehmet aydın tarafından 2016 yılında kurulan çiftlik bank, 200.000 lira yatırana aylık 50.000 lira kazanç vaat etti. Eski karısı sıla aydın (soysal) çiftlik bank dolandırıcılığının planlı olduğunu iddia etti. Yüksek kâr vaadiyle onbinlerce kişiyi dolandıran çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın kayıplara karıştı. Çiftlik bank'ın i̇zmit bayisi mehmet aydın'a sormuş; Çitflik bank kurucusu mehmet aydın ise kaçak olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. 'çiftlik bank' adı altında bir oyun kurmuş internette. Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı. Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen eh et aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Peki çiftlik bank kurucusu mehmet aydın yeni düzenlemeden yararlanacak mı?

Sosyal medyada 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın intihar ettiği öne sürüldü. Çiftlik bank mehmet aydın kaç yaşında? Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen eh et aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Mehmet aydın çiftlik bank kurucusu i̇fşası çikti!!!! Sosyal medyada yayılan iddialara göre çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın, kiev'de bir otele yapılan polis baskını sırasında 27.

Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' Mehmet Aydın teslim oldu ...
Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' Mehmet Aydın teslim oldu ... from www.cemicumle.com
İki yıl sonra sonumuz ne olacak? Türkiye'de kurduğu çiftlik bank ile 132 bin 222 kişiyi 1 milyar 139 milyon lira dolandırıp kaçan mehmet aydın için lüks hayat bitti. Çiftlik bank mehmet aydın kaç yaşında? Çiftlik bank'ın i̇zmit bayisi mehmet aydın'a sormuş; Peki ya çiftlik bank sahibi mehmet aydın kimdir? Emniyet, yönetim kurulu üyelerinden birini gözaltına alırken, kurucu mehmet aydın'ın eşi, sıla aydın'ın teslim olduğu öğrenildi. Yakalanmamak için brezilya'ya kaçan aydın'ın burada da başı derde girdi. Bugünün en çok konuşulan konusu, çiftlik bank adı altında sanal çiftlik iddiası ile binlerce insanı mağdur eden tosuncuk lakaplı mehmet aydın oldu.

Mehmet aydın çiftlik bank kurucusu i̇fşası çikti!!!!

Yüksek kâr vaadiyle onbinlerce kişiyi dolandıran çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın kayıplara karıştı. Aydın'ın çiftlik bank'ı bir süre sonra 500 bin üyeye ulaştı. Çiftlik bank'ın ponzy sistemiyle aynı şey olmadığını belirten aydın, ben suçlu muyum? Türkiye'de kurduğu çiftlik bank ile 132 bin 222 kişiyi 1 milyar 139 milyon lira dolandırıp kaçan mehmet aydın için lüks hayat bitti. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandıran mehmet aydın firar etti. Aydın hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Peki ya çiftlik bank sahibi mehmet aydın kimdir? Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada yayılan iddialara göre çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın, kiev'de bir otele yapılan polis baskını sırasında 27. Çiftlik bank mehmet aydin urguayda yatakta ifşasi çikti!!! Arkasında onbinlerce mağdur bırakan çiftlik bank ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mehmet aydın çiftlik bank kurucusu i̇fşası çikti!!!! Peki çiftlik bank kurucusu mehmet aydın yeni düzenlemeden yararlanacak mı?

Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen mehmet aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Eski karısı sıla aydın (soysal) çiftlik bank dolandırıcılığının planlı olduğunu iddia etti. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Çiftlik bank mehmet aydin urguayda yatakta ifşasi çikti!!!

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın yurt dışına böyle kaçmış ...
Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın yurt dışına böyle kaçmış ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Peki, tosuncuk intihar etti mi? Çiftlik bank'ın i̇zmit bayisi mehmet aydın'a sormuş; 5 yıl sonra oyunu durdurmayı planladıklarını anlatan mehmet aydın, şu anda bir çok firmamız var. Arkasında onbinlerce mağdur bırakan çiftlik bank ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Sosyal medyada yayılan iddialara göre çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın, kiev'de bir otele yapılan polis baskını sırasında 27. Mehmet aydin ciftlik bank #mehmetaydin #ciftlikbank hayatim karardi aileme bakamiyorum basimda bir buyugum yok cok kotu durumdayim gelirimden fazla borcum var aylik. Adı mehmet aydın, birçok yerde de 'tosun' diye geçiyor.

Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı.

Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 28 yaşında. Peki ya çiftlik bank sahibi mehmet aydın kimdir? Mehmet aydın çiftlik bank kurucusu i̇fşası çikti!!!! İddianamede, aralarında firari mehmet aydın'ın da bulunduğu 18 örgüt yöneticisi hakkında 4 ayrı. Adam yarım trilyon parayı alıyor, tokatlıyor, herkesin gözünün içine baka baka kayboluyor. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Birçok ilde kurulan çiftlikler sosyal medyada hızla yayılınca çiftlik bank ve ceo mehmet aydın sermaye piyasası kurulu'nun (spk) radarına takıldı. Mehmet aydın'ın 132 bin 222 kişiden, 1 milyar 139 milyon li. Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı. Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı. Sosyal medyada 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın intihar ettiği öne sürüldü. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Sosyal medyada yayılan iddialara göre çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın, kiev'de bir otele yapılan polis baskını sırasında 27.

10 mayıs 2019 tarihinde çiftlik bank davasının birinci duruşması tamamlanmış, mehmet aydın'ın da arasında bulunduğu 7 firari, 11'i tutuklu 48 sanık hakkında soruşturma başlatılmıştı çiftlik bank. Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı.

Posting Komentar

0 Komentar